VR pelihalli

Virtuaalipeliluola Turussa

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi rajaamme tiloissamme samanaikaisesti asioivien ihmisten määrän kymmeneen!
Suosittelemme myös että yhdellä paikalla pelaa vain yksi ihminen.

Cybernetillä pääset kokemaan uudenlaisen pelikokemuksen virtuaalitodellisuudessa. Cybernet sijaitsee Wiklundin 3. kerroksessa tapahtumatori eWentin läheisyydessä. Pelaamaan voit tulla joko yksin tai porukalla. Kavereiden kanssa pelaaminen on parhaimmillaan!

Lähes 50 pelin valikoimastamme jokaiselle löytyy varmasti mieleistä tekemistä.

Lahjakorttimme sopivat myös erittäin hyvin lahjaksi esim. synttäreille tai jouluksi. Koronatilanteen takia syksyllä 2020 vanhentuneet lahjakortit voi käyttää helmikuun 2021 loppuun.

 

 

Asiakaspalautteita

"Sopii kaikenikäisille."

"Parasta ajanvietettä, mitä rahalla saa!"

"No nyt löytyi paikka jossa ajantaju katosi kokonaan. Pelipaikat olivat siistit ja tilavat, joten miekkaa heilutellessani en osunut seiniin. Henkilökunta ohjeisti välineiden käytössä selkeästi ja pienen totuttelun jälkeen pääsin heti jyvälle pelaamisesta. 5/5 kokemus ja varmasti menen uudestaan isomman porukan kanssa."

"Aivan mahtavaa! Mieletön kokemus! Sopii niin alkajalle kuin konkarillekin. Hyvä ja ystävällinen opastus ja ohjeistus koko pelin ajan. Tunti meni niin että heilahti. Pystyy pelaamaan yksin tai porukassa."

"Vietettiin huippuhauskat 9v-synttärit.  Suosittelen!"

"Mielenkiintoinen ja erilainen treffi-idea!"

 

Kun tulet pelaamaan mieti valmiiksi

Ryhmän koko

Olen tulossa yksin pelaamaan -> varaa yksi pelipaikka.

Useampi pelaaja ja haluamme pelata moninpelejä -> varaa jokaiselle oma pelipaikka.

Useampi pelaaja ja osa katsoo toisten pelaamista -> voit varata 2-3 hengelle yhteisen pelipaikan.

 

Ajankohta

Valitse päivä ja ajankohta  jolloin olette tulossa.

Kuinka pitkään haluatte pelata?

Premium kokemuksessa on käytössä HTC Viven pro-lasit ja normaalissa kokemuksessa HTC Viven tavalliset lasit.

 

 

 

Saapuminen

Saavu paikalle 5-10 minuuttia ennen peliajan alkua.

Maksun jälkeen opastamme laitteiden käyttöön.

Pääsette nauttimaan kokemuksesta. Opastamme tarvittaessa pelaamisessa.

Meillä pelataan ilman kenkiä.

MUISTA!

YHDELLÄ PELIPAIKALLA PELAA AINA YKSI IHMINEN KERRALLAAN

Usein kysyttyä

VR?

 

Mikä VR?

Virtuaalitodellisuus on tietokoneella luotu erittäin todentuntuinen 3D-maailma, johon pääsee virtuaalilasit päähän laittamalla. Meillä on käytössämme HTC Viven lasit ja ohjaimet.

 

Keille VR sopii?

Paikkamme sopii hyvin eri-ikäisille ihmisille. Runsaan pelivalikoimamme ansiosta jokainen löytää sieltä itselleen varmasti mieleistä tekemistä.

Ikärajat saadaan määriteltyä pelipaikkakohtaisesti. Noudatamme asettamiamme ikärajoja, koska pelit ovat virtuaalitodellisuudessa todellisemman tuntuisia kuin ruudulta katsottuna.

 

 

 

 

Käytännön asiat

Pelaajamäärä

Yhdellä paikalla pelaa aina yksi ihminen kerrallaan. Toiset voivat katsoa televisiosta pelaajan touhuja. Toisten pelaamisen katsominen on myös erittäin viihdyttävää ja videon/kuvien ottaminen on sallittua.

Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme yksityistilaisuutta. Yksityistilaisuudessa kaikki tilamme ovat vain teidän käytössänne, jolloin myös omat tarjoilut ovat sallittuja.

 

Silmälasit

Yleisesti silmälasit mahtuvat VR-lasien alle silmälasien koosta riippuen melko hyvin. Premium-kokemukseen kuuluviin Pro-laseihin lasit mahtuvat jonkin verran paremmin. Pelejä voi myös pelata ilman silmälaseja!

 

Hygienia

Pidämme vallitsevan tilanteen aikana erityistä huolta laitteiden ja henkilökuntamme hygieniasta. Laitteemme desinfioidaan joka käytön jälkeen entistäkin perusteellisemmin ja aulatilastamme löytyy asiakkaiden käyttöön maskeja sekä käsidesiä. Rajaamme myös asiakasmäärän liikkeessämme kymmeneen.

 

Normaalin ja Premium- kokemuksen erot?

Tavallisten HTC-Vive- lasien lisäksi tarjoamme myös Premium- kokemuksen johon kuuluvat HTC-Vive Pro- lasit. Kyseisissä laseissa on tavallisiin laseihin verrattuna huomattavasti parempi resoluutio. Lasit tarjoavat myös mukavamman käyttökokemuksen silmälasien käyttäjille, sekä mahdollisuuden äänenvoimakkuuden sekä mikrofonin itsenäiseen säätöön

 

Myyttekö myös lahjakortteja?

Ilman muuta! Lahjakorttejamme voit ostaa osoitteesta lahjakortti.cybernet.fi sekä paikan päältä liikkeestämme.
Lahjakortit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi joulu- tai syntymäpäivälahjaksi!

 

 

Pelit

Löytyykö pelivalikoimasta myös moninpelejä?

Pelivalikoimastamme löytyy useita moninpelejä monista eri tyylilajeista! Peliin mahtuvien pelaajien määrä vaihtelee kahdesta aina kymmeneen saakka.

 

Löytyykö myös perheen pienimmille sopivia pelejä?

Ilman muuta! Useat pelimme ovat kaikille sallittuja. Muistathan kuitenkin, että alle 5-vuotiailla saattaa olla hankaluuksia headsetin koon kanssa.

 

Haluaisin jonkin tietyn pelin valikoimaan. Miten toimin?

Mikäli mieleesi tulee peliehdotuksia, voit laittaa niitä sähköpostiimme toimisto@cybernet.fi tai mainita niistä seuraavan käyntinne aikana. Teemme parhaamme saadaksemme pelit valikoimiimme mahdollisimman pian. Huomaathan että kaikkia pelejä emme kuitenkaan voi ottaa valikoimiimme tekijänoikeuksien vuoksi.

 

Tarvitaanko aikaisempaa pelikokemusta?

Aikaisempaa kokoemusta VR-pelaamisesta ei tarvita! Henkilökuntamme opastaa mielellään laitteiden käytössä ja tarvittaessa myös itse peleissä.