VR pelihalli

Olemme avoinna! Tervetuloa!

 

Kiinnitämme erityistä huomiota tilojen ja laitteiden hygieniaan sekä ihmisten määrään tiloissamme. Tulethan pelaamaan vain terveenä.

Pidesimme kaikkien sulun aikana vanhentuneiden lahjakorttien voimassaoloaikoja elokuun 2020 loppuun asti.

 

Cybernet - virtuaalipeliluola Turussa

Tule kokemaan uudenlainen pelielämys virtuaalimaailmassa tai anna kokemus lahjaksi!

Virtuaalipelikokemus on mahdollista aivan Turun keskustassa Wiklundin 3. kerroksessa. Virtuaalipelipaikkoja on kymmenen, joten voit tulla viihtymään yksin tai kavereiden kanssa.

Laittaessasi virtuaalilasit päähän siirryt uudenlaiseen maailmaan pois tästä todellisuudesta. Pääset osaksi pelimaailmaa, käymään monenlaisissa paikoissa tai vaikka osaksi elokuvaa. Oma pelipaikka takaa kokemuksen turvallisuuden - voit liikkua vapaasti ilman muita häiritsemässä ja tutustua rauhassa uusiin kokemuksiin. Yhdellä pelipaikalla on siis aina vain yksi pelaaja.

Virtuaalitodellisuudessa pääset kokemaan monenlaista: voit ampua yksin tai kaverin kanssa zombeja tai tutkia avaruutta kuitenkaan liikkumatta Turun keskustaa kauemmas. Saat itse valita haluamasi kokemuksen tai pelin valikoimastamme ja vaihtaa sitä halusi mukaan peliaikasi puitteissa.

Varaa peli ja pääset toiseen todellisuuteen! Mikäli et saa linkin kautta varattua aikaa, ota yhteyttä e-maililla toimisto@cybernet.fi tai soita 044-230 7403.

VIRTUAALITODELLISUUS, MITÄ SE ON?

Virtuaalitodellisuus on tietokoneella luotu kolmiulotteinen maailma, mihin pääsee meillä käsiksi HTC Vive -virtuaalilasien, ohjainten ja kuulokkeiden avulla. Laitettuasi virtuaalilasit päähäsi olet täysin läsnä kokemuksessasi, jolloin keskityt ainoastaan näkemääsi ja kuulemaasi. Se siirtää sinut toiseen paikkaan, joka tuntuu kiehtovan todelliselta.

Aivot kokevat virtuaalimaailman hyvin todelliseksi, koska siinä käytetään eri aisteja monipuolisesti: erityisen paljon kokemus keskittyy näkö- ja kuuloaistiin, mutta myöskään tuntoaistia ei unohdeta. Koet olevasi oikeasti osa ympärilläsi olevaa virtuaalimaailmaa.

KENELLE VIRTUAALITODELLISUUS SOPII?

Se sopii kaikille. Sinun ei tarvitse olla pelannut aikaisemmin, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta virtuaalitodellisuudesta. Me opastamme sinut virtuaalimaailman saloihin ja meiltä voit aina kysyä lisää. Virtuaalikokemus on muutakin kuin pelaamista: voit ihastella maisemia esimerkiksi kiipeämällä vuorelle tai käydä katsomassa erilaisia nähtävyyksiä. Valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva virtuaalikokemus tai -peli.

MITÄ SIELLÄ VOI TEHDÄ?

Meillä Cybernetillä on käytössä HTC Viven vr-lasit, kuulokkeet ja ohjaimet, joiden avulla hallitset toimintaa virtuaalimaailmassa. Voit tarttua pelissä oleviin esineisiin tai liikuttaa itseäsi paikasta toiseen teleporttaamalla. Ohjaimet toimivat eri peleissä eri rooleissa esimerkiksi aseina, käsinä, mailoina tai kilpinä. Vive-lasien ansiosta voit liikkua sinulle varatussa noin 3m*3m tilassa virtuaalimaailman sisällä turvallisesti. Pystyt esimerkiksi väistelemään pelissä nuolia ja luoteja - varaudu siihen, että pelatessa saattaa tulla lämmin!

ASTU UUTEEN MAAILMAAN JA TULE KOKEILEMAAN VIRTUAALITODELLISUUTTA!