TAPAHTUMAT

Ohjelmaa tapahtumiin

Virtuaalitodellisuuspelit ja kokemukset tarjoavat uudenlaista ohjelmaa kaikenlaisiin tapahtumiin kaikenikäisille ihmisille niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin erilaisiin tapahtumiin, kuten kesäjuhliin, polttareihin tai synttäreihin sekä erilaisiin virkistyspäiviin. Meiltä saatte tapahtumaanne uudenlaista ja vetovoimaista ohjelmaa, joka antaa kokijalle taatusti mieleenpainuvia ja uusia kokemuksia yhdessä tekemistä unohtamatta! Tämän takaa koko tapahtumanne ajan paikalla oleva ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Ohjelma sopii parhaiten 2-100 hengen tapahtumiin. Isommatkin tapahtumat onnistuvat. Tapahtuman voi järjestää ulkona tai sisällä, mutta ulkotapahtumissa tulee olla suoja sateelta/auringolta. Tähän käy esim. teltta. Tulemme haluamaanne paikkaan tai tarvittaessa järjestämme teille tilat.

Laittaessasi virtuaalilasit päähän astut toiseen todellisuuteen, jossa kaikki on mahdollista. Voit haastaa itsesi mm. jousiammunnassa tai taistelussa zombeja vastaan

Tapahtuman kesto kahdesta tunnista ylöspäin, myös pidemmät (esim. viikon) vuokrat mahdollisia. Voimme toimittaa tarpeidenne mukaan 2-5 pelipaikkaa. Yhdellä pelipaikalla pelaa yksi ihminen kerrallaan. Yksi pelipaikka tarvitsee tilaa noin 3*3 m.

Kysy tarjousta: anna.salmi (@) cybernet.fi