Pelit ja Hinnasto

Hinnasto

30min

18/pelipaikka (ti-to)

20/pelipaikka (pe-su)

60min

34/pelipaikka (ti-to)

36/pelipaikka (pe-su)

90min

49/pelipaikka (ti-to)

51€/pelipaikka (pe-su)

120min

60/pelipaikka (ti-to)

62€/pelipaikka (pe-su)

Varausehdot saat ladattua alla olevasta linkistä!

Lataa varausehdot tästä!

Pelivalikoimamme

Voit pelata haluamaasi peliä ja vaihtaa sitä oman mielesi mukaan peliaikasi puitteissa.
Pelaaminen ei vaadi aikaisempaa pelikokemusta sillä opastamme laitteiden käytössä ja peleissä tarpeen mukaan.
Peliemme ikärajat ovat S, K7, K10, K12, K15 ja K18. Noudatamme pelien ikärajoja.

Ammunta/räiskintäpelit

Raw Data

Raw Datassa pääset synkkään tulevaisuuteen, jossa mystinen Eden Corp. hallitsee ihmisten elämää. Hakkeroi itsesi yrityksen tiedostoihin ja taistele cyborgiarmeijaa vastaan saadaksesi selville, mihin maailmaa pyörittävä yritys oikeasti pyrkii. Valitse pelihahmosi ja aloita datan kerääminen!

1-8 pelaajaa. K12

SUPERHOT VR

Laita korppu koneeseen ja vedä kypärä päähäsi. SUPERHOT VR on peli pelin sisällä: matrixinomainen maailma, jossa aika liikkuu vain, kun sinä liikut. Tuhoa punaiset kristalliviholliset ampumalla, lyömällä tai heittämällä. Väistele hidastettuja luoteja tai torju ne puukonterällä eri moodeissa.

Yksinpeli. K10

Pistol Whip

Pysäyttämätön rytmipeli jossa ammut virtuaalisia vihollisia musiikin tahdissa sekä väistelet seiniä ja luoteja kuin olisit toimintaelokuvassa

Yksinpeli. K12

Space Pirate Trainer


Space Pirate Trainerissa sinkoudut keskelle avaruusasemaa. Valitse kaksi useasta eri aseesta, kilvestä ja magneettisesta laserista suosikkisi ja ala tuhoamaan lentäviä vihollisiasi!

Yksinpeli. S

A-Tech Cybernetic

Heräät muistisi menettäneenä keskeltä mutanttien johtamaa biomekaniikkaan erikoistunutta yritystä. Laita vihollisia luoksesi vyöryttävässä swarm-moodissa selviytymistaitosi koetukselle tai yritä selvittää yrityksen aikeet koukuttavassa tarinamoodissa. Voit myös jostakin syystä liikuttaa esineitä tahdon voimalla ja hidasta aikaa – valitse, onko aika taistella vai paeta.

Yksinpeli. K15

Arizona Sunshine

Zombiemaailmanloppu on saapunut, ja olet yksi harvoista eloonjääneistä. Arizona Sunshinessa pääset oman zombieseikkailusi keskiöön: etsi maastosta aseita ja luoteja, ammu epäkuolleita ja yritä pysyä hengissä joko yksin tai ystäväporukassa. Todentuntuinen lataaminen ja iholle tulevat zombiet saavat paatuneemmankin pelaajan eloonjäämisvaiston heräämään!

1-4 pelaajaa. K18

Private Property

Estä zombeja valloittamasta tonttiasi kattavan arsenaalin avulla! Laaja asevalikoima, useat kentät sekä jopa 8 pelaajan moninpelimahdollisuuden ansiosta tiimityötaitonne laitetaan todelliselle koetukselle.

1-8 pelaajaa. K18

 

Skyfront VR

Lennä eeppisissä maisemissa ja tuhoa vastustajasi. Skyfront yhdistelee perinteistä moninpeliä ja VR:n parhaita ominaisuuksia vauhdikkaassa pelissä, jossa on hiottu sulavuus ja liikkumisen vapaus äärimmilleen.

1-10 pelaajaa. K12

 

Overkill VR

Overkill VR vie sinut suoraan dystopiaan. Puolue haluaa hallita kaikkea: väärinajattelijoita vainotaan, ihmisten käytöstä säädellään. Sortoa vastaan taistelevat harvat kaipaavat johtajaa tuomaan toivoa ja uskoa huomiseen. Hyppää näihin saappaisiin ja taistele ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta.

Yksinpeli. K18

Bullets And More VR

Bullets And More ei käy hetkessä tylsäksi: monet eri pelitilat pitävät sisällään esimerkiksi lipunryöstön, BAM Royalen ja Deathmatchin, yli 40 eri kartassa riittää tutkittavaa ja pelin yli 30 todenmukaisesti käyttäytyvää aseiden joukosta löytyy niin kranaatteja, jousia kuin sinkojakin. Tätä realistista räiskintäpeliä voi pelata isollakin porukalla!

1-10 pelaajaa. K18

Cowbots and Aliens

Tässä villissä cowbottien ja alieneiden välisessä moninpelitaistelussa voit käyttää aseena mitä tahansa maailmasta löytyvää objektia. Pokeripelimerkki, ananas tai tomahawk – valinta on sinun! Käy saluunassa VR-drinkeillä ystäviesi kanssa ja aiheuta tuhoa astetta hauskemmassa villissä lännessä.

1-10 pelaajaa. K10

Battlewake

Tappele merten valta-asemasta. Pelaa neljällä eri tarunmukaisella piraattikapteenilla ja hallitse laivaasi sekä käytä erikoistaitojasi voittaaksesi vastustajat.

1-4 pelaajaa. K12

Walking Dead: Onslaught

Selviydytkö zombien valtaamassa kaupungissa. Tee erilaisia tehtäviä rakentaaksesi isomman suojapaikan sinulle ja yhteisöllesi.

Yksinpeli. K18

Jousiammuntapelit

Elven Assassin

Puolusta kylääsi vihamielisten örkkien hyökkäykseltä. Käytä joustasi ja erikoisnuoliasi vihollisaaltojen tuhoamiseen yksinäisenä sankarina tai ystäviesi kanssa liittoutuneena. Muista myös varoa vihollisten heittämiä kirveitä!

1-4 pelaajaa. K15

QuiVr

QuiVr tarjoaa hauskan jousiammuntaympäristön, jossa puolustat muuria vihollisaalloilta. Saat valittua oman ammuntapaikkasi tarpeen mukaan ampumalla nuolia sinisiin ympyröihin. Viholliset vaikeutuvat pelin edetessä, joten ole varuillasi!

1-4 pelaajaa. S

Trickster VR

Trickster VR on peli, johon ei pääse kyllästymään – peli generoi sinulle joka kerta täysin uuden fantasiaseikkailun. Hio combat-kykysi äärimmilleen tai ammu örkkilaumat jousella kuolleesta kulmasta. Yhdeksän erilaista missiota, viisi tutkittavaa aluetta ja 35 tasoa eri vaikeusasteilla takaavat sen, että Trickster VR pysyy vaihtelevana ja kiinnostavana!

1-4 pelaajaa. K12

Blade and Sorcery VR

Blade & Sorcery on keskiaikainen fantasiahiekkalaatikko jossa taistelua rajoittaa vain oma luovuutesi. Valitse aseesi ja taistelutyylisi; Ole voimakas soturi, tarkka-ampuja tai velho jollaiseksi tulemisesta olet aina haaveillut!

Yksinpeli. K18

Elämykset

Google Earth VR

Google Earth VR tarjoaa sinulle keinon kokea maailman korkeimmat huiput, vehreimmät laaksot ja vilkkaimmat metropolit haaskaamatta aikaa siirtymiin. Tutki naapurustoasi yläilmoista käsin tai ihastele Rooman nähtävyyksiä.  Minne sinä haluat mennä?

Yksinpeli. S

Nature Treks VR

Luo oma universumisi, matkusta tähtiin tai ihaile rauhassa maapallon eri kolkkia: Nature Treks VR sisältää lukuisia eri ympäristöjä, yli 60 eläinlajia ja vapauden hallita säätä, vuorokaudenaikaa ja kasvillisuutta. Kaikki on sinun käsissäsi!

Yksinpeli. S

Richie's Plank Experience

Nouse hissiin ja anna sen viedä sinut korkeuksiin. Voit mennä maalaamaan taivasta, sammuttaa tulipaloja kerrostalojen välissä lennellen tai kävellä lankun päällä kerrostalon huipulla: Richie’s Plank Experience antaa sinun valita oman kokemuksesi. Peli onnistuu huijaamaan aivoja todella tehokkaasti, eikä tekeminen lopu helposti!

Yksinpeli. S

Affected: The Manor

Affected on VR-kauhukokemus puhtaimmillaan: minkä tahansa nurkan takaa saattaa löytyä jump scare, maailma on jatkuvassa muutoksessa etkä voi luottaa edes omaan taskulamppuusi. Tässä kokemuksessa sinun ei tarvitse etsiä avaimia tai pelata tasoja läpi uudelleen ja uudelleen: et voi kuolla, mutta voit pelätä sielusi puolesta. Koituuko jokin kolmesta vaihtoehtoisesta lopusta turmioksesi?

Yksinpeli. K15

The Bellows

The Bellows on VR-kauhupeli, joka saa paatuneenkin kauhufanin polvet tutisemaan. Lyhyt mutta sitäkin intensiivisempi kauhukokemus tuo epävarmuuden ja pelon suoraan ihollesi. Tutki avoimin mielin käytävien ja huoneiden sokkeloa, mutta harkitse tarkkaan ennen kuin katsot taaksesi…

Yksinpeli. K12

 

Pakopelit

Escape VR: The Basement

Jokaisen ihmisen painajainen on käynyt kohdallasi toteen: löydät itsesi kellarisellistä. Missään ei ole ihmisiä, kukaan ei voi päästää sinua ulos eikä selittää tapahtunutta. Ota ohjat omiin käsiisi ja raivaa tiesi vapauteen monimutkaisten pulmien ja lukittujen ovien läpi.

Yksinpeli. K10

 

Escape VR: Trapped Above the Clouds

EscapeVR: Trapped Above the Clouds nostaa virtuaalisen pakohuonepelin toiseen potenssiin. Kellarin sijaan olet jumissa keskeneräisen pilvenpiirtäjän hulppeassa ylimmässä kerroksessa. Seikkaile viimeistelemättä jääneissäpilvenpiirtäjän osissa, varaudu kaikkeen ja etsi tiesi poispääsyyn. Alaspäin pääsee aina…

Yksinpeli. K10

Urheilupelit

CloudLands Minigolf

Pelaa yksin tai kavereiden kanssa pilvien yläpuolella sijaitsevalla saarella tarkkuutta vaativia minigolf-ratoja.

1-4 pelaajaa. S

Racket: Nx

Squashin ja arcade-pallopelejen futuristinen sekamelska viihdyttää, kiihdyttää ja nostaa sykettä. Astu yksin tai kaverisi kanssa lasikupolin sisälle, ota lujasti kiinni mailastasi ja ala laukoa! Kerää buustereita, tuhoa kohteita ja iske pallo matkaan kaikin voimin.

1-2 pelaajaa. S

Creed

Rockyn teema, soi päässä, pulssi kohoaa ja varjonyrkkeily on aloitettu jo ennen areenalle tuloa. Vetäise nyrkkeilyhanskat käteen ja anna vastustajan maistaa luuvitosta.

1-2 pelaajaa. K12

Racket Fury

Nosta pöytätennis uuteen ulottuvuuteen virtuaalitodellisuuden avulla! Pelaa oikeaa pingistä helpompaa arcade-versiota tai haasta taitosi realistisella hardcore-versiolla.

1-2 pelaajaa. S

Rhythmatic

Huippusuositusta Beat Saberista mallia ottaneessa Rhythmaticissa pääset harjoittelemaan miekkataitojasi upouusien kappaleiden tahtiin.

1-2 pelaajaa. S

Simulaattorit ja kokemukselliset pelit

Job Simulator

Tulevaisuudessa robotit täyttävät kaikki työpaikat. Astu työsimulaattoriin ja opi, millaista työnteko oli ennen robottivallankumousta! Job Simulator on humoristinen simulaattori, jossa leikitellään erilaisilla työpaikoilla ja -tehtävillä. Tässä pelissä työnteko ei ole pelkkää arkista puurtamista!

Yksinpeli. S

Vacation Simulator

Robotit vaihtavat vapaalle! Job Simulatorin tekijöiden uusimmassa pelissä pääset lomasaarelle keräämään lomamuistoja. Valitse joko ranta, metsä tai vuoristo ja kokeile eriskummallisia loma-aktiviteettejä tuttujen robottien seurassa.

Yksinpeli. S

Zombie Training Simulator

Oletko valmis zombieapokalypsiin! Haluamme että olet maailmanlopun koittaessa valmis. Harjoittele zombien kohtaamista tällä helpolla mutta tehokkaalla zombiesimulaattorilla ja maailmanlopun koittaessa tiedät miten toimia

Yksinpeli. K10

ABC paint

Tässä koko perheelle sopivassa ja mukavan yksinkertaisessa pelissä voit maalailla vapaasti yksin tai ystävän kanssa. Tee teatterilavalle uudet lavasteet tai tuunaa oma unelma-autosi. Vain mielikuvituksesi on rajana!

1-2 pelaajaa. S

Snow Fortress

Rakenna oma lumilinnasi ja valmistaudu taisteluun! Snow fortress tuo lumisodan luoksesi vuodenajasta riippumatta.

1-2 pelaajaa. S

Clash of Chefs

Clash of Chefs on maukas kokkipeli, jossa tarkoitus on kokata mahdollisimman nopeasti ruokaa kiireellisille asiakkaille. Asiakkaiden tyytyväisyys vaikuttaa menestykseesi.

1-2 pelaajaa. K10

Kitten'd

Seitsemän söpöä kissanpentua odottavat hoivaasi! Tässä rentouttavassa perheystävällisessä pelissä saat pisteitä pitämällä kissanpennut tyytyväisinä ja menetät niitä kaikesta, minkä he tuhoavat</p

Yksinpeli. S

theBlu

Kirjaimellisesti upottava VR-kokemus jonka avulla voit kokea valtameren majesteettisuuden lähietäisyydeltä. theBlu:ssa pääset kokemaan valliriutan elämää ja tapaamaan meren jättiläiset pintaa syvemmältä!

Yksinpeli. S

Fruit Ninja VR

Pääset testaamaan ninjataitojasi, kun paloittelet taivaalta, maasta tai tykin suusta tulevia hedelmiä terävillä miekoilla. Pommeja ei saa halkaista! Pelistä nauttivat kaiken ikäiset ja tasoiset pelaajat.

Yksinpeli. S

Failspace VR

Failspace VR päästää sinut hektisen avaruusaluksen kyytiin ratkomaan ongelmia, ja pääset hoitamaan alustasi ankaran avaruuden uumenissa. Pelaa jopa 4 pelaajan kanssa omaa galaktista seikkailuasi ja pistä tiimityötaitosi koetuksille!

1-4 pelaajaa. K12