Hinnasto ja pelit

Aukioloajat

ma suljettu
ti-to 14-20
pe 14-21
la 11-20
su 12-16

Pääsiäisen aukioloajat: pitkäperjantai 19.4. klo 12-18, la 20.4. klo 11-20, 1. ja 2. .pääsiäispäivä 21. ja 22.4. klo 12-18. Tervetuloa!

Olemme Wiklundin 3. kerroksessa 5,4,2019 alkaen!

Arkipyhinä palvelemme klo 14-18. Kysy muita aikoja soittamalla (044 230 7403) tai  sähköpostilla (toimisto@cybernet.fi). Tervetuloa!

Mikäli et saa varauslinkin kautta varattua aikaa, ota yhteyttä toimisto@cybernet.fi tai soita 044 230 7403.

 

 

Hinnasto

1 PELIPAIKKA: 6-10 PELIPAIKKAA /PELIPAIKKA:
18 € / 30 min 16 € / 30 min
34 € / 60 min 32 € / 60 min
2h 60 € 2h 60 €
3h 90 € 3h 90 €
lisäaika 1. tunnin jälkeen 15 € / 30 min
Premium-kokemus 30 min 20 €
Premium-kokemus 60 min 36 €
Yksityistilaisuus 370 € / h

Avajaistarjous 5.-18.4.2019   25 € / 60 min ( ei pro-paikat)

HTC Vive PRO -lasit tarkemmalla kuvanlaadulla nyt kahdella pelipaikalla!

Kaikki hinnat sisältävät alv. 10%

Tiedustelut puh. 044 230 7403 tai lähetä sähköpostia.

Osta lahjakortti

Pelit

Heitä kaikki tekosyyt syrjään – virtuaalitodellisuudessa voit kokea mitä tahansa!

Matkusta Google Earth VR:n avulla ympäri maailmaa, ammu jousipyssyllä tai nyrkkeile musiikin tahtiin. Voit myös adoptoida mekaanisen koiran tai puolustaa universumia vihollisilta. Ja jollei avaruusseikkailu ole sinun juttusi, kokeile taistella zombien kanssa!

Valittavana on paljon erilaisia kaiken ikäisille sopivia pelejä, joita voit pelata yksin tai kavereidesi kanssa. Nämä pelit ovat koettavissa aina kaikissa tiloissamme. Valikoimassamme on yli 40 peliä. Sivun alareunassa katsaus pelivalikoimaan. Voit vaihtaa vapaasti peliä peliajan puitteissa: sinun ei siis tarvitse tietää etukäteen, mitä haluat pelata.

S = sopii kaikenikäisille, K12 = suositeltu alaikäraja on 12 vuotta, K18 = suositeltu alaikäraja on 18 vuotta

Saavuttehan paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen vuoronne alkua. Alle 12-vuotiaita suositellaan tulemaan vanhemman seurassa. Huomioithan, että yhdellä pelipaikalla voi pelata kerrallaan vain yksi henkilö. Moninpeleissä jokaiselle pelaajalle tulee olla oma pelipaikka.

Varaa aika »

Ammuntapelit

Space Pirate Trainer

virtuaalipelit turku

Space Pirate Trainerissa sinkoudut keskelle avaruusasemaa. Valitse kaksi kuudesta eri aseesta, kilvestä ja magneettisesta laserista suosikkisi ja ala tuhota lentäviä vihollisiasi! Laserammusten tullessa lähellesi aika hidastuu, jotta ehdit tehdä väistöliikkeen tai tuhota lähestyvän vaaran. Vihulaisia tulee joka suunnasta: mitä enemmän tuhoat, sitä enemmän tulee seuraavalla kerralla!

Yksinpeli. S

Elven Assassin

Puolusta kylääsi vihamielisten örkkien hyökkäykseltä. Käytä joustasi ja erikoisnuoliasi vihollisaaltojen tuhoamiseen yksinäisenä sankarina tai ystäviesi kanssa liittoutuneena. Muista myös varoa vihollisten heittämiä kirveitä!

1-4 pelaajaa. K15

Raw Data

Raw Datassa pääset synkkään tulevaisuuteen, jossa mystinen Eden Corp. hallitsee ihmisten elämää. Hakkeroi itsesi yrityksen tiedostoihin ja taistele cyborgiarmeijaa vastaan saadaksesi selville, mihin maailmaa pyörittävä yritys oikeasti pyrkii. Valitse pelihahmosi ja aloita datan kerääminen!

1-8 pelaajaa. K12

Operation Warcade VR

Operation Warcade VR tekee kultaisen 80-luvun sota-arcadepeleille kunniaa alusta asti virtuaalirealitylle luodussa uniikissa maailmassa. Pelissä voit tuhota vastustajasotilaita esimerkiksi helikopterista, tankista tai juoksuhaudasta käsin. Erityisesti kasaripeli Operation Wolfin ystävät saattavat löytää pelistä tuttua tyyliä!

Yksinpeli. K12

SUPERHOT VR

Laita korppu koneeseen ja vedä kypärä päähäsi. SUPERHOT VR on peli pelin sisällä: matrixinomainen maailma, jossa aika liikkuu vain, kun sinä liikut. Tuhoa punaiset kristalliviholliset ampumalla, lyömällä tai heittämällä. Väistele hidastettuja luoteja tai torju ne puukonterällä eri moodeissa.

Yksinpeli. K10

QuiVr

virtuaalipelit turku

QuiVr tarjoaa hauskan jousiammuntaympäristön, jossa puolustat muuria vihollisaalloilta. Saat valittua oman ammuntapaikkasi tarpeen mukaan ampumalla nuolia sinisiin ympyröihin. Viholliset vaikeutuvat pelin edetessä, joten ole varuillasi!

1-4 pelaajaa. S

Trickster VR

Trickster VR on peli, johon ei pääse kyllästymään – peli generoi sinulle joka kerta täysin uuden fantasiaseikkailun. Hio combat-kykysi äärimmilleen tai ammu örkkilaumat jousella kuolleesta kulmasta. Yhdeksän erilaista missiota, viisi tutkittavaa aluetta ja 35 tasoa eri vaikeusasteilla takaavat sen, että Trickster VR pysyy vaihtelevana ja kiinnostavana!

Yksinpeli. K12

A-Tech Cybernetic

Heräät muistisi menettäneenä keskeltä mutanttien johtamaa biomekaniikkaan erikoistunutta yritystä. Laita vihollisia luoksesi vyöryttävässä swarm-moodissa selviytymistaitosi koetukselle tai yritä selvittää yrityksen aikeet koukuttavassa tarinamoodissa. Voit myös jostakin syystä liikuttaa esineitä tahdon voimalla ja hidasta aikaa – valitse, onko aika taistella vai paeta.

Yksinpeli. K15

Toimintapelit

Smashbox Arena

Ammu laserpalloja ja erikoisammuksia, puolustaudu ja nappaa vihollisten ammuksia ilmasta – Smashbox Arenassa osallistut 5–10 minuutin pituisiin pelikierroksiin ainoana tarkoituksenasi eliminoida koko vihollistiimi. Voit pelata yksin tai ystäviesi kanssa maksimissaan kolmen hengen tiimeissä. Ensimmäinen tiimi, joka voittaa viisi kierrosta, voittaa koko pelin! Pelin alussa on viiden minuutin tutoriaali, jossa säännöt ja ohjaustavat tulevat tutuksi.

1-6 pelaajaa. S

Skyfront VR

Lennä eeppisissä maisemissa ja tuhoa vastustajasi. Skyfront yhdistelee perinteistä moninpeliä ja VR:n parhaita ominaisuuksia vauhdikkaassa pelissä, jossa on hiottu sulavuus ja liikkumisen vapaus äärimmilleen.

1-10 pelaajaa. K12

Cowbots and Aliens

Tässä villissä cowbottien ja alieneiden välisessä moninpelitaistelussa voit käyttää aseena mitä tahansa maailmasta löytyvää objektia. Pokeripelimerkki, ananas tai tomahawk – valinta on sinun! Käy saluunassa VR-drinkeillä ystäviesi kanssa ja aiheuta tuhoa astetta hauskemmassa villissä lännessä.

1-10 pelaajaa. K10

Sairento VR

Sairento VR

Suorita monimutkaisia hyppyjä, juokse seiniä pitkin ja silppua vastustajia katanallasi: Sairento VR on taidokkaiden indie-pelintekijöiden luoma cyberninjakokemus. Pelin luomisessa on haettu innoitusta The Matrix -elokuvista, Max Payne -peleistä ja Quentin Tarantinon Kill Bill -elokuvista, ja se myös näkyy. Sairento VR tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla oman elämäsi Bride!

Yksinpeli. K15

Räiskintäpelit

Arizona Sunshine

Zombiemaailmanloppu on saapunut, ja olet yksi harvoista eloonjääneistä. Arizona Sunshinessa pääset oman zombieseikkailusi keskiöön: etsi maastosta aseita ja luoteja, ammu epäkuolleita ja yritä pysyä hengissä joko yksin tai ystäväporukassa. Todentuntuinen lataaminen ja iholle tulevat zombiet saavat paatuneemmankin pelaajan eloonjäämisvaiston heräämään!

1-4 pelaajaa. K18

Bullets And More VR

Bullets And More ei käy hetkessä tylsäksi: monet eri pelitilat pitävät sisällään esimerkiksi lipunryöstön, BAM Royalen ja Deathmatchin, yli 40 eri kartassa riittää tutkittavaa ja pelin yli 30 todenmukaisesti käyttäytyvää aseiden joukosta löytyy niin kranaatteja, jousia kuin sinkojakin. Tätä realistista räiskintäpeliä voi pelata isollakin porukalla!

1-10 pelaajaa. K18

The Brookhaven Experiment

The Brookhaven Experimentissä taistelet eloonjäämisestäsi tulevaisuudessa, jossa ihminen on uhanalainen laji: etsi aseita ja luoteja, kehitä työkalujasi ja yritä selviytyä vihollisaaltojen läpi.  Jos pysyt elossa tarpeeksi pitkään, saatat saada selville, mikä sai epäkuolleet nousemaan. Peliin on onnistuttu luomaan vahva avuttomuuden olotila: et voi kuin pitää värisevästä taskulampustasi kiinni, ampua henkesi edestä ja odottaa, mistä suunnasta seuraava zombien aalto lähestyy.

Yksinpeli. K18

STAND OUT: VR Battle Royale

Hyppää lentokoneesta saarelle, jossa kaikki ovat vihollisiasi. Viimeinen elossa voittaa! Etsi rakennuksista aseita, lääkintävarusteita ja ajoneuvoja. Yritätkö voittaa pysymällä piilossa vai eliminoimalla mahdollisimman monta vastustajaa? Valitse pelitaktiikkasi nopeasti, sillä ajan kuluessa pelialue pienenee. Selviätkö loppuun asti?

1-10 pelaajaa. K18

Overkill VR

Overkill VR vie sinut suoraan dystopiaan. Puolue haluaa hallita kaikkea: väärinajattelijoita vainotaan, ihmisten käytöstä säädellään. Sortoa vastaan taistelevat harvat kaipaavat johtajaa tuomaan toivoa ja uskoa huomiseen. Hyppää näihin saappaisiin ja taistele ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta.

Yksinpeli. K18

GORN

virtuaalipelit turku

Astu kovaakin kovemman gladiaattorin saappaisiin ja mäiski menemään! Absurdin väkivaltaisessa gladiaattorin arjessa laitat vihollisia pinoon muun muassa nuijilla, nunchakuilla ja naurettavan massiivisilla sotakirveillä. Pelin persoonallinen yleisilme tuo veriseen kokemukseen lisäsärmää!
Yksinpeli. K18

Elämykset

Richie's Plank Experience

Nouse hissiin ja anna sen viedä sinut korkeuksiin. Voit mennä maalaamaan taivasta, sammuttaa tulipaloja kerrostalojen välissä lennellen tai kävellä lankun päällä kerrostalon huipulla: Richie’s Plank Experience antaa sinun valita oman kokemuksesi. Peli onnistuu huijaamaan aivoja todella tehokkaasti, eikä tekeminen lopu helposti!

Yksinpeli. S

Google Earth VR

virtuaalipelit turku

Google Earth VR tarjoaa sinulle keinon kokea maailman korkeimmat huiput, vehreimmät laaksot ja vilkkaimmat metropolit haaskaamatta aikaa siirtymiin. Tutki naapurustoasi yläilmoista käsin tai ihastele Rooman nähtävyyksiä.  Minne sinä haluat mennä?

Yksinpeli. S

Nature Treks VR

Luo oma universumisi, matkusta tähtiin tai ihaile rauhassa maapallon eri kolkkia: Nature Treks VR sisältää lukuisia eri ympäristöjä, yli 60 eläinlajia ja vapauden hallita säätä, vuorokaudenaikaa ja kasvillisuutta. Kaikki on sinun käsissäsi!

Yksinpeli. S

Affected: The Manor

Affected on VR-kauhukokemus puhtaimmillaan: minkä tahansa nurkan takaa saattaa löytyä jump scare, maailma on jatkuvassa muutoksessa etkä voi luottaa edes omaan taskulamppuusi. Tässä kokemuksessa sinun ei tarvitse etsiä avaimia tai pelata tasoja läpi uudelleen ja uudelleen: et voi kuolla, mutta voit pelätä sielusi puolesta. Koituuko jokin kolmesta vaihtoehtoisesta lopusta turmioksesi?

Yksinpeli. K15

The Lab

virtuaalipelit turku

The Lab on mainio peli aloitteleville VR-pelaajille: siinä oppii hauskalla tavalla perusasiat peleissä liikkumisesta ja ohjaamisesta. Pelissä voit esimerkiksi leikitellä Aurinkokunnan kanssa, lennättää avaruusaluksia tai heitellä suloiselle robottikoiralle keppiä islantilaisessa puistossa!

Yksinpeli. S

Universe Sandbox²

Universe Sandboxissa pääset tekemään fysikaalisia kokeita isossa mittakaavassa! Tässä tosielämän fysiikoihin perustuvassa simulaattorissa voit leikkiä eri taivaankappaleilla ja luoda halutessasi planetaarisen kokoluokan tuhoa.

Yksinpeli. K12

Relax Walk VR

Mene rentouttavalle kävelylle ihailemaan Marsin tai satumetsän maisemia, levähdä keitaalla ja meditoi kiinalaisessa temppelissä tai valtamerellä. Voit myös tutustua karmivan kauniiseen maailmanlopun maisemaan aavekaupungissa!

Yksinpeli. S

The Bellows

The Bellows on VR-kauhupeli, joka saa paatuneenkin kauhufanin polvet tutisemaan. Lyhyt mutta sitäkin intensiivisempi kauhukokemus tuo epävarmuuden ja pelon suoraan ihollesi. Tutki avoimin mielin käytävien ja huoneiden sokkeloa, mutta harkitse tarkkaan ennen kuin katsot taaksesi…

Yksinpeli. K12

Pakopelit

Escape VR: The Basement

Jokaisen ihmisen painajainen on käynyt kohdallasi toteen: löydät itsesi kellarisellistä. Missään ei ole ihmisiä, kukaan ei voi päästää sinua ulos eikä selittää tapahtunutta. Ota ohjat omiin käsiisi ja raivaa tiesi vapauteen monimutkaisten pulmien ja lukittujen ovien läpi.

Yksinpeli. K10

A Lost Room

A Lost Room on pakohuonepeli, jossa eivät päde todellisen maailman säännöt. Huoneita on lukematon määrä, kaikelle on tilaa ja vaara voi vaania missä tahansa. Oletko tarpeeksi kekseliäs ja kylmähermoinen päästäksesi ulos valtavasta vankilastasi?

 Yksinpeli. K12

Escape VR: Trapped Above the Clouds

EscapeVR: Trapped Above the Clouds nostaa virtuaalisen pakohuonepelin toiseen potenssiin. Kellarin sijaan olet jumissa keskeneräisen pilvenpiirtäjän hulppeassa ylimmässä kerroksessa. Seikkaile viimeistelemättä jääneissäpilvenpiirtäjän osissa, varaudu kaikkeen ja etsi tiesi poispääsyyn. Alaspäin pääsee aina…

Yksinpeli. K10

Belko VR: An Escape Room Experiment

Erään työpäivän lopuksi et pääsekään kotiin. Mitä olet valmis tekemään päästäksesi pois työpaikaltasi ennen kuin 15 minuutin aikaraja menee umpeen? Monimutkaiset pulmat ja kieroutuneet valinnat saavat sinut kyseenalaistamaan kaiken selviytymisen nimissä, ja päähäsi asennettu, räjähtävä mikrosiru toimii oivana kannustimena. The Belko Experiment -elokuvaan (2016) perustuva Belko VR: An Escape Room Experiment vie pakohuonepelit uudelle asteelle.

Yksinpeli. K15

Urheilupelit

Beat Saber

Paljon odotettu Beat Saber on lisätty valikoimiimme! Pilko laserbokseja valomiekoillasi nuolten osoittamaan suuntaan särmikkäiden biittien tahtiin. Väistele kohti tulevia esteitä, ja muista varoa koskemasta lentäviin pommeihin! Loistavat arvostelut saanut rytmipeli nostaa hien pintaan, käsivarret maitohapoille ja hymyn huulille.

Yksinpeli. S

Sprint Vector

Väistele esteitä Sprint Vectorin intergalaktisessa mestaruusottelussa ja skeittaa erilaisten ratojen läpi. Viiden minuutin tutoriaalin jälkeen pääset kisaamaan muita kilpailijoita vastaan. Lyki käsilläsi vauhtia ja kaarra tai hypi yli välttääksesi matkan varrelta löytyvät ansat!

1-8 pelaajaa. K12

The Thrill of the Fight - VR Boxing

Unohda pitkät harjoittelut ja murtuneet nenät – The Thrill of the Fight heittää sinut suoraan kehään. Väistele vastustajan iskuja, muista oikea koukku ja vasen suora ja nyrkkeile tiesi huipulle! Jokaisella vastustajalla on oma tekniikkansa, joten taitojasi ja ajoitustasi koetellaan jatkuvasti.

Yksinpeli. K13

Racket Fury: Table Tennis VR

Racket Furylla saat erittäin todentuntuisen VR-pingiskokemuksen. Arcade-versio on helppo ja hauska tapa tutustua peliin: palloon on huomattavasti helpompi osua ja lyönnit ovat tarkempia ja kovempia kuin aidossa pelissä. Pöytätennisharrastajien ja kunnianhimoisten kannattaa kokeilla myös toista, aidompaa versiota pelistä, jossa on todenmukaiset fysiikat ja reilusti haastetta!

Yksinpeli. S

Racket: Nx

Squashin ja arcade-pallopelejen futuristinen sekamelska viihdyttää, kiihdyttää ja nostaa sykettä. Astu yksin tai kaverisi kanssa lasikupolin sisälle, ota lujasti kiinni mailastasi ja ala laukoa! Kerää buustereita, tuhoa kohteita ja iske pallo matkaan kaikin voimin.

1-2 pelaajaa. S

Simulaattorit ja kokemukselliset pelit

Job Simulator

Tulevaisuudessa robotit täyttävät kaikki työpaikat. Astu työsimulaattoriin ja opi, millaista työnteko oli ennen robottivallankumousta! Job Simulator on humoristinen simulaattori, jossa leikitellään erilaisilla työpaikoilla ja -tehtävillä. Tässä pelissä työnteko ei ole pelkkää arkista puurtamista!

Yksinpeli. S

IronWolf VR

Sukellusveneen miehistöstä on paikka auki! Astu kapteenin saappaisiin ja ota halutessasi ystäväsi mukaan miehistöön. Huolehtikaa sukellusveneen toiminnasta, ladatkaa torpedoja ja paikatkaa vuodot matkalla mahtaviin meritaisteluihin. Sukellusvene on suunniteltu kooltaan pelialueelle sopivaksi, joten pelaaminen todentuntuisten vipujen ja rattaiden keskellä on sujuvaa ja vaivatonta.

1-4 pelaajaa. K12

Lander 8009 VR

Ikarus-projekti etsii uusia pilotteja. Läpäisetkö heidän pääsykokeensa? Ole oman virtuaalisen universumisi Iron Man ja lennä puvussasi erilaisten loogisten, psyykkisten ja fyysisten haasteiden läpi matkalla kohti ilmojen herruutta.

Yksinpeli. K10

Light Repair Team #4

Hoksottimia vaativassa VR-pulmapelissä tehtävänäsi on heijastaa lasersäteet oikean värisiin vastaanottimiin. Liitä säteitä yhteen, hajauta niitä erilaisilla prismoilla ja heijasta peileillä oikeissa kulmissa toiselle puolen tilaa. Valjasta fysiikan lait omaan käyttöösi!

Yksinpeli. S

Blocks by Google

Blocks by Google antaa käyttöösi helpot työkalut, joiden avulla amatöörikin voi päästä helposti sisään 3D-suunnittelun maailmaan. Muotoile kolmiulotteisia esineitä, inspiroidu toisten luomuksista ja toteuta kaikki toiveesi!

Yksinpeli. S

Just in Time Incorporated

Vakuutusyhtiöllä ei ole koskaan ollut näin paljon vastuuta: tämän firman virkailijana tehtäväsi on käydä pelastamassa asiakkaita heidän henkeään uhkaavilta vaaroilta. Nappaa luoteja ilmasta, deaktivoi räjähteitä, eliminoi uhat ja pidä asiakkaat vahingoittumattomina hinnalla millä hyvänsä!

Yksinpeli. K12

Toy Clash

Puolusta omaa päämajaasi, pudottele lelusotilaita taistelutantereelle ja valtaa vihollisen linnoitus! Hio strategiasi huippuunsa ja valitse sotilasyksikkösi tarkasti. Onko sinusta nousemaan lelusodan jumalaksi?

Yksinpeli. S

Pierhead Arcade

Mitä tekisit, jos hallussasi olisi koko peliluola ja rajaton määrä pelimerkkejä? Vietä aikaa esimerkiksi keilailun, hedelmäpelin tai arcade-kolikkopelien parissa. Paras (tai onnekkain) voittakoon!

Yksinpeli. K10

Everyday Golf VR

Tällä golfradalla et saa koskaan vettä niskaasi! Everyday Golf VR valjastaa virtuaalitodellisuuden parhaat puolet VR-golfin käyttöön. Pelistä on pyritty tekemään kaikille sopiva: aiemmasta golfkokemuksesta on hyötyä, mutta ummikkonakin on hauskaa ja sujuvaa puttailla menemään.

1-2 pelaajaa. S