Pelit ja Hinnasto

Hinnasto

30min

18/pelipaikka

Pro-lasit 20/pelipaikka

60min

34/pelipaikka

Pro-lasit 36/pelipaikka

90min

49/pelipaikka

Pro-lasit 51€/pelipaikka

120min

60/pelipaikka

Pro-lasit 62€/pelipaikka

Pelivalikoimamme

Voit pelata haluamaasi peliä ja vaihtaa sitä oman mielesi mukaan peliaikasi puitteissa.
Pelaaminen ei vaadi aikaisempaa pelikokemusta sillä opastamme laitteiden käytössä ja peleissä tarpeen mukaan.
Peliemme ikärajat ovat S, K7, K10, K12, K15 ja K18. Noudatamme pelien ikärajoja.
Alle 12-vuotiaita suositellaan tulemaan vanhemman seurassa.

Ammunta/räiskintäpelit

Raw Data

Raw Datassa pääset synkkään tulevaisuuteen, jossa mystinen Eden Corp. hallitsee ihmisten elämää. Hakkeroi itsesi yrityksen tiedostoihin ja taistele cyborgiarmeijaa vastaan saadaksesi selville, mihin maailmaa pyörittävä yritys oikeasti pyrkii. Valitse pelihahmosi ja aloita datan kerääminen!

1-8 pelaajaa. K12

SUPERHOT VR

Laita korppu koneeseen ja vedä kypärä päähäsi. SUPERHOT VR on peli pelin sisällä: matrixinomainen maailma, jossa aika liikkuu vain, kun sinä liikut. Tuhoa punaiset kristalliviholliset ampumalla, lyömällä tai heittämällä. Väistele hidastettuja luoteja tai torju ne puukonterällä eri moodeissa.

Yksinpeli. K10

Pistol Whip

Pysäyttämätön rytmipeli jossa ammut virtuaalisia vihollisia musiikin tahdissa sekä väistelet seiniä ja luoteja kuin olisit toimintaelokuvassa

Yksinpeli. K12

Space Pirate Trainer


Space Pirate Trainerissa sinkoudut keskelle avaruusasemaa. Valitse kaksi useasta eri aseesta, kilvestä ja magneettisesta laserista suosikkisi ja ala tuhoamaan lentäviä vihollisiasi!

Yksinpeli. S

A-Tech Cybernetic

Heräät muistisi menettäneenä keskeltä mutanttien johtamaa biomekaniikkaan erikoistunutta yritystä. Laita vihollisia luoksesi vyöryttävässä swarm-moodissa selviytymistaitosi koetukselle tai yritä selvittää yrityksen aikeet koukuttavassa tarinamoodissa. Voit myös jostakin syystä liikuttaa esineitä tahdon voimalla ja hidasta aikaa – valitse, onko aika taistella vai paeta.

Yksinpeli. K15

Arizona Sunshine

Zombiemaailmanloppu on saapunut, ja olet yksi harvoista eloonjääneistä. Arizona Sunshinessa pääset oman zombieseikkailusi keskiöön: etsi maastosta aseita ja luoteja, ammu epäkuolleita ja yritä pysyä hengissä joko yksin tai ystäväporukassa. Todentuntuinen lataaminen ja iholle tulevat zombiet saavat paatuneemmankin pelaajan eloonjäämisvaiston heräämään!

1-4 pelaajaa. K18

Brookhaven Experiment

The Brookhaven Experimentissä taistelet eloonjäämisestäsi tulevaisuudessa, jossa ihminen on uhanalainen laji: etsi aseita ja luoteja, kehitä työkalujasi ja yritä selviytyä vihollisaaltojen läpi.  Jos pysyt elossa tarpeeksi pitkään, saatat saada selville, mikä sai epäkuolleet nousemaan. Peliin on onnistuttu luomaan vahva avuttomuuden olotila: et voi kuin pitää värisevästä taskulampustasi kiinni, ampua henkesi edestä ja odottaa, mistä suunnasta seuraava zombien aalto lähestyy.

Yksinpeli. K18

Skyfront VR

Lennä eeppisissä maisemissa ja tuhoa vastustajasi. Skyfront yhdistelee perinteistä moninpeliä ja VR:n parhaita ominaisuuksia vauhdikkaassa pelissä, jossa on hiottu sulavuus ja liikkumisen vapaus äärimmilleen.

1-10 pelaajaa. K12

 

Dead Effect 2 VR

Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi! Dead Effect 2 VR tarjoaa zombie räiskintää sci-fi ympäristössä. Kohtaa hajonnen avaruusaseman kauhut yksin kampanja-tilassa tai haasta ystäväsi PVP-moninpeliin.

1-8 pelaajaa. K18

Bullets And More VR

Bullets And More ei käy hetkessä tylsäksi: monet eri pelitilat pitävät sisällään esimerkiksi lipunryöstön, BAM Royalen ja Deathmatchin, yli 40 eri kartassa riittää tutkittavaa ja pelin yli 30 todenmukaisesti käyttäytyvää aseiden joukosta löytyy niin kranaatteja, jousia kuin sinkojakin. Tätä realistista räiskintäpeliä voi pelata isollakin porukalla!

1-10 pelaajaa. K18

Cowbots and Aliens

Tässä villissä cowbottien ja alieneiden välisessä moninpelitaistelussa voit käyttää aseena mitä tahansa maailmasta löytyvää objektia. Pokeripelimerkki, ananas tai tomahawk – valinta on sinun! Käy saluunassa VR-drinkeillä ystäviesi kanssa ja aiheuta tuhoa astetta hauskemmassa villissä lännessä.

1-10 pelaajaa. K10

Battlewake

Tappele merten valta-asemasta. Pelaa neljällä eri tarunmukaisella piraattikapteenilla ja hallitse laivaasi sekä käytä erikoistaitojasi voittaaksesi vastustajat.

1-4 pelaajaa. K12

Overkill VR

Overkill VR vie sinut suoraan dystopiaan. Puolue haluaa hallita kaikkea: väärinajattelijoita vainotaan, ihmisten käytöstä säädellään. Sortoa vastaan taistelevat harvat kaipaavat johtajaa tuomaan toivoa ja uskoa huomiseen. Hyppää näihin saappaisiin ja taistele ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta.

Yksinpeli. K18

Jousiammuntapelit

Elven Assassin

Puolusta kylääsi vihamielisten örkkien hyökkäykseltä. Käytä joustasi ja erikoisnuoliasi vihollisaaltojen tuhoamiseen yksinäisenä sankarina tai ystäviesi kanssa liittoutuneena. Muista myös varoa vihollisten heittämiä kirveitä!

1-4 pelaajaa. K15

QuiVr

QuiVr tarjoaa hauskan jousiammuntaympäristön, jossa puolustat muuria vihollisaalloilta. Saat valittua oman ammuntapaikkasi tarpeen mukaan ampumalla nuolia sinisiin ympyröihin. Viholliset vaikeutuvat pelin edetessä, joten ole varuillasi!

1-4 pelaajaa. S

Trickster VR

Trickster VR on peli, johon ei pääse kyllästymään – peli generoi sinulle joka kerta täysin uuden fantasiaseikkailun. Hio combat-kykysi äärimmilleen tai ammu örkkilaumat jousella kuolleesta kulmasta. Yhdeksän erilaista missiota, viisi tutkittavaa aluetta ja 35 tasoa eri vaikeusasteilla takaavat sen, että Trickster VR pysyy vaihtelevana ja kiinnostavana!

1-4 pelaajaa. K12

Elämykset

Google Earth VR

Google Earth VR tarjoaa sinulle keinon kokea maailman korkeimmat huiput, vehreimmät laaksot ja vilkkaimmat metropolit haaskaamatta aikaa siirtymiin. Tutki naapurustoasi yläilmoista käsin tai ihastele Rooman nähtävyyksiä.  Minne sinä haluat mennä?

Yksinpeli. S

Universe Sandbox²

Universe Sandboxissa pääset tekemään fysikaalisia kokeita isossa mittakaavassa! Tässä tosielämän fysiikoihin perustuvassa simulaattorissa voit leikkiä eri taivaankappaleilla ja luoda halutessasi planetaarisen kokoluokan tuhoa.

Yksinpeli. K12

 

Richie's Plank Experience

Nouse hissiin ja anna sen viedä sinut korkeuksiin. Voit mennä maalaamaan taivasta, sammuttaa tulipaloja kerrostalojen välissä lennellen tai kävellä lankun päällä kerrostalon huipulla: Richie’s Plank Experience antaa sinun valita oman kokemuksesi. Peli onnistuu huijaamaan aivoja todella tehokkaasti, eikä tekeminen lopu helposti!

Yksinpeli. S

The Lab: VR Game by Valve

The Lab on mainio peli aloitteleville VR-pelaajille: siinä oppii hauskalla tavalla perusasiat peleissä liikkumisesta ja ohjaamisesta. Pelissä voit esimerkiksi leikitellä Aurinkokunnan kanssa, lennättää avaruusaluksia tai heitellä suloiselle robottikoiralle keppiä islantilaisessa puistossa!

Yksinpeli. S

Nature Treks VR

Luo oma universumisi, matkusta tähtiin tai ihaile rauhassa maapallon eri kolkkia: Nature Treks VR sisältää lukuisia eri ympäristöjä, yli 60 eläinlajia ja vapauden hallita säätä, vuorokaudenaikaa ja kasvillisuutta. Kaikki on sinun käsissäsi!

Yksinpeli. S

Blocks by Google

Blocks by Google antaa käyttöösi helpot työkalut, joiden avulla amatöörikin voi päästä helposti sisään 3D-suunnittelun maailmaan. Muotoile kolmiulotteisia esineitä, inspiroidu toisten luomuksista ja toteuta kaikki toiveesi!

Yksinpeli. S

Affected: The Manor

Affected on VR-kauhukokemus puhtaimmillaan: minkä tahansa nurkan takaa saattaa löytyä jump scare, maailma on jatkuvassa muutoksessa etkä voi luottaa edes omaan taskulamppuusi. Tässä kokemuksessa sinun ei tarvitse etsiä avaimia tai pelata tasoja läpi uudelleen ja uudelleen: et voi kuolla, mutta voit pelätä sielusi puolesta. Koituuko jokin kolmesta vaihtoehtoisesta lopusta turmioksesi?

Yksinpeli. K15

The Bellows

The Bellows on VR-kauhupeli, joka saa paatuneenkin kauhufanin polvet tutisemaan. Lyhyt mutta sitäkin intensiivisempi kauhukokemus tuo epävarmuuden ja pelon suoraan ihollesi. Tutki avoimin mielin käytävien ja huoneiden sokkeloa, mutta harkitse tarkkaan ennen kuin katsot taaksesi…

Yksinpeli. K12

 

Pakopelit

Escape VR: The Basement

Jokaisen ihmisen painajainen on käynyt kohdallasi toteen: löydät itsesi kellarisellistä. Missään ei ole ihmisiä, kukaan ei voi päästää sinua ulos eikä selittää tapahtunutta. Ota ohjat omiin käsiisi ja raivaa tiesi vapauteen monimutkaisten pulmien ja lukittujen ovien läpi.

Yksinpeli. K10

 

A Lost Room

A Lost Room on pakohuonepeli, jossa eivät päde todellisen maailman säännöt. Huoneita on lukematon määrä, kaikelle on tilaa ja vaara voi vaania missä tahansa. Oletko tarpeeksi kekseliäs ja kylmähermoinen päästäksesi ulos valtavasta vankilastasi?

 Yksinpeli. K12

Escape VR: Trapped Above the Clouds

EscapeVR: Trapped Above the Clouds nostaa virtuaalisen pakohuonepelin toiseen potenssiin. Kellarin sijaan olet jumissa keskeneräisen pilvenpiirtäjän hulppeassa ylimmässä kerroksessa. Seikkaile viimeistelemättä jääneissäpilvenpiirtäjän osissa, varaudu kaikkeen ja etsi tiesi poispääsyyn. Alaspäin pääsee aina…

Yksinpeli. K10

Urheilupelit

CloudLands Minigolf

Pelaa yksin tai kavereiden kanssa pilvien yläpuolella sijaitsevalla saarella tarkkuutta vaativia minigolf-ratoja.

1-4 pelaajaa. S

Racket: Nx

Squashin ja arcade-pallopelejen futuristinen sekamelska viihdyttää, kiihdyttää ja nostaa sykettä. Astu yksin tai kaverisi kanssa lasikupolin sisälle, ota lujasti kiinni mailastasi ja ala laukoa! Kerää buustereita, tuhoa kohteita ja iske pallo matkaan kaikin voimin.

1-2 pelaajaa. S

The Thrill of the Fight

Unohda pitkät harjoittelut ja murtuneet nenät – The Thrill of the Fight heittää sinut suoraan kehään. Väistele vastustajan iskuja, muista oikea koukku ja vasen suora ja nyrkkeile tiesi huipulle! Jokaisella vastustajalla on oma tekniikkansa, joten taitojasi ja ajoitustasi koetellaan jatkuvasti.

Yksinpeli. K13

Racket Fury

Nosta pöytätennis uuteen ulottuvuuteen virtuaalitodellisuuden avulla! Pelaa oikeaa pingistä helpompaa arcade-versiota tai haasta taitosi realistisella hardcore-versiolla.

1-2 pelaajaa. S

Simulaattorit ja kokemukselliset pelit

Job Simulator

Tulevaisuudessa robotit täyttävät kaikki työpaikat. Astu työsimulaattoriin ja opi, millaista työnteko oli ennen robottivallankumousta! Job Simulator on humoristinen simulaattori, jossa leikitellään erilaisilla työpaikoilla ja -tehtävillä. Tässä pelissä työnteko ei ole pelkkää arkista puurtamista!

Yksinpeli. S

Vacation Simulator

Robotit vaihtavat vapaalle! Job Simulatorin tekijöiden uusimmassa pelissä pääset lomasaarelle keräämään lomamuistoja. Valitse joko ranta, metsä tai vuoristo ja kokeile eriskummallisia loma-aktiviteettejä tuttujen robottien seurassa.

Yksinpeli. S

Zombie Training Simulator

Oletko valmis zombieapokalypsiin! Haluamme että olet maailmanlopun koittaessa valmis. Harjoittele zombien kohtaamista tällä helpolla mutta tehokkaalla zombiesimulaattorilla ja maailmanlopun koittaessa tiedät miten toimia

Yksinpeli. K10

Just in Time Incorporated

Vakuutusyhtiöllä ei ole koskaan ollut näin paljon vastuuta: tämän firman virkailijana tehtäväsi on käydä pelastamassa asiakkaita heidän henkeään uhkaavilta vaaroilta. Nappaa luoteja ilmasta, deaktivoi räjähteitä, eliminoi uhat ja pidä asiakkaat vahingoittumattomina hinnalla millä hyvänsä!

Yksinpeli. K12

ABC paint

Tässä koko perheelle sopivassa ja mukavan yksinkertaisessa pelissä voit maalailla vapaasti yksin tai ystävän kanssa. Tee teatterilavalle uudet lavasteet tai tuunaa oma unelma-autosi. Vain mielikuvituksesi on rajana!

1-2 pelaajaa. S

Beat Blocks

Puzzle pelien klassikko, tetris, nyt 3D maailmassa. Asettele yläpuolelta putoavat palikat mahdollisimman tiiviiksi paketeiksi ennen kuin pelialue täyttyy.

Yksinpeli. S

IronWolf VR

Sukellusveneen miehistöstä on paikka auki! Astu kapteenin saappaisiin ja ota halutessasi ystäväsi mukaan miehistöön. Huolehtikaa sukellusveneen toiminnasta, ladatkaa torpedoja ja paikatkaa vuodot matkalla mahtaviin meritaisteluihin. Sukellusvene on suunniteltu kooltaan pelialueelle sopivaksi, joten pelaaminen todentuntuisten vipujen ja rattaiden keskellä on sujuvaa ja vaivatonta.

1-4 pelaajaa. K12

Downward Spiral

Downward Spiral: Prologue on mystinen ja tunnelmallinen trilleri avaruusasemalla. Tässä pelissä pääset kokemaan painottomuuden tunteen kuin olisit todella avaruudessa!

1-2 pelaajaa. K15

Project Cars 2

Huippurealistinen ajosimulaattori! Sisältää yli 180 tunnettua kilpa- ja katuautoa sekä monia erilaisia moottoriurheilulajeja.

HUOM! Vaatii rallipenkin asentamisen pelipaikalle. Ilmoitathan varausta tehdessäsi jos haluat pelata Project Cars 2:ta!

1-2 pelaajaa. K12

Snow Fortress

Rakenna oma lumilinnasi ja valmistaudu taisteluun! Snow fortress tuo lumisodan luoksesi vuodenajasta riippumatta.

1-2 pelaajaa. S

Clash of Chefs

Clash of Chefs on maukas kokkipeli, jossa tarkoitus on kokata mahdollisimman nopeasti ruokaa kiireellisille asiakkaille. Asiakkaiden tyytyväisyys vaikuttaa menestykseesi.

1-2 pelaajaa. K10

Kitten'd

Seitsemän söpöä kissanpentua odottavat hoivaasi! Tässä rentouttavassa perheystävällisessä pelissä saat pisteitä pitämällä kissanpennut tyytyväisinä ja menetät niitä kaikesta, minkä he tuhoavat</p

Yksinpeli. S

theBlu

Kirjaimellisesti upottava VR-kokemus jonka avulla voit kokea valtameren majesteettisuuden lähietäisyydeltä. theBlu:ssa pääset kokemaan valliriutan elämää ja tapaamaan meren jättiläiset pintaa syvemmältä!

Yksinpeli. S