Cybernet - virtuaalipeliluola Turussa

TURUN ENSIMMÄINEN VIRTUAALIPELIPAIKKA  AVATTIIN 16.1.2018!

Tule kokemaan uudenlainen pelielämys virtuaalimaailmassa tai anna kokemus lahjaksi!

Virtuaalipelikokemus on mahdollista aivan Turun keskustassa kaupungin ensimmäisessä virtuaalipeliluolassa Wiklundin sisäpihalla. Virtuaalipelipaikkoja on kahdeksan, joten voit tulla viihtymään yksin tai kavereiden kanssa.

Laittaessasi virtuaalilasit päähän siirryt uudenlaiseen maailmaan pois tästä todellisuudesta. Pääset osaksi pelimaailmaa, käymään monenlaisissa paikoissa tai vaikka osaksi elokuvaa. Tämä uusi kokemus on turvallinen, koska sinulla on oma pelipaikka. Siellä voit liikkua vapaasti ja olla rauhassa.

Virtuaalitodellisuudessa pääset kokemaan monenlaista. Voit vaikka kiivetä korkealle vuorelle tai tutkia avaruutta kuitenkaan liikkumatta Turun keskustaa kauemmas. Saat itse valita haluamasi kokemuksen tai pelin valikoimastamme ja vaihtaa sitä halusi mukaan peliaikasi puitteissa.

Varaa peli ja pääset toiseen todellisuuteen!

VIRTUAALITODELLISUUS, MITÄ SE ON?

Virtuaalitodellisuus on tietokoneella luotu kolmiulotteinen maailma, mihin pääsee meille HTC Vive virtuaalilasien, ohjainten ja kuulokkeiden avulla. Laitettuasi virtuaalilasit päähäsi olet täysin läsnä kokemuksessasi, jolloin keskityt ainoastaan näkemääsi ja kuulemaasi. Se siirtää sinut toiseen paikkaan, missä tunnet olevasi läsnä.

Aivot kokevat virtuaalimaailman hyvin todelliseksi, koska siinä käytetään eri aisteja monipuolisesti. Erityisen paljon kokemus keskittyy näkö- ja kuuloaistiin. Koet olevasi oikeasi osa ympärilläsi olevaa virtuaalimaailmaa. Koitat esimerkiksi astua pelissä olevia portaita, joita ei oikeasti olekaan ja astut tyhjään. Kokemus on kuitenkin turvallinen, koska jokaisella pelaajalla on oma pelipaikkansa. Siellä voi liikkua ja toimia turvallisesti samalla, kun tutustuu virtuaalimaailmaan.

KENELLE VIRTUAALITODELLISUUS SOPII?

Se sopii kaikille. Sinun ei tarvitse olla pelannut aikaisemmin, eikä sinulla tarvitse olla kokemusta virtuaalitodellisuudesta. Me opastamme sinut virtuaalimaailman saloihin ja meiltä voit aina kysyä lisää. Virtuaalikokemus on muutakin kuin pelaamista. Voit ihastella maisemia esimerkiksi kiipeämällä vuorelle tai käydä katsomassa nähtävyyksiä. Jokainen löytää valikoimastamme itselleen sopivan kokemuksen tai pelin.

MITÄ SIELLÄ VOI TEHDÄ?

Meillä Cybernetillä on käytössä HTC Viven vr-lasit, kuulokkeet ja ohjaimet, joiden avulla hallitset toimintaa virtuaalimaailmassa. Voit esimerkiksi tarttua pelissä oleviin esineisiin tai liikuttaa itseäsi paikasta toiseen niin sanotusti teleporttaamalla. Ohjaimet toimivat eri peleissä eri rooleissa. Ne voivat pelistä ja kokemuksesta riippuen olla aseita, käsiä, mailoja tai miekkoja. Viven lasien ansiosta voit liikkua sinulle varatussa noin 3m*3m tilassa virtuaalimaailman sisällä turvallisesti. Pystyt esimerkiksi väistelemään pelissä nuolia ja luoteja.

ASTU UUTEEN MAAILMAAN JA TULE KOKEILEMAAN VIRTUAALITODELLISUUTTA!